• activaties met een pop-up store

We maken designs waardoor je van tevoren kunt zien hoe jouw container er van binnen en buiten uit komt te zien. Op de buitenzijde kun je een wrapfolie aanbrengen. Je kunt deze wrap helemaal ontwerpen zoals je wilt, dus met logo, foto’s, tekst etc. Van binnen kun je de zijkanten branden in jouw stijl. Dat doen we met doeken. Met beachflags maak je je container helemaal af.

We maken een interieurdesign waarbij we kijken naar een praktische inrichting met apparatuur, meubilair, keuken units, aan- en afvoer en elektra.  Jouw concept is hierbij de basis.

Je communicatie in de container is erg belangijk. Wat ga je verkopen en aanprijzen. Speel je in op het weer of bepaalde tijden zoals producten voor de avond? We maken een contentplan, leveren en installeren schermen, maken de beelden en teksten voor je en met een een eenvoudig software programma wordt de content afgespeeld en kun je zelf de content veranderen.

We leveren alle promotionele producten die je kunt gebruiken om je product en bedrijf te promoten. Bedrijfskleding, coffee bekers of een PR en Facebookcampagne, we hebben de expertise en maken het.

#promotioneleproducten
Beachflags

Beachflags en baniervlaggen maken jouw container compleet. Deze worden digitaal geprint, ook kleine aantallen kunnen we printen. Zo val je op en trek je klanten.

We leveren banners, XGLOO tenten, backdrops en andere digitale printproducten tegen een concurrerende prijs. Ideale producten die meer ruimte geven op locatie met een enorme attentiewaarde.

We hebben verschillende displays om jouw containershop helemaal op maat in te richten

Ben jij er klaar voor om je wensen te bespreken?

Plan een afspraak in met Erik Mooibroek

© Copyright - signandexpo.nl