We importeren nieuwe event containers uit China en werken hierbij met meerdere leveranciers. We modificeren nieuwe of bestaande zeecontainers compleet naar jouw wensen, daarvoor werken we met partners in NL. De toepassingen zijn eindeloos en de containers zijn echte eye cathers. We verzorgen alles van A-Z. Plug & play, compleet ontzorgd. Succes gegarandeerd.

Model Full Monty

Deze event container is te koop. Informeer naar de mogelijkheden. Te gebruiken als semi permantente bar container of als store.

Model Black & White

Deze barcontainer kan in verschillende kleuren worden gespoten en kan worden uitgevoerd met 380 V groepenkast, gasveer, spoelblok etc.

Model Long & Short

Barcontainer met uitgeefluik aan zowel lange als korte zijde. Je kunt kiezen voor een nieuwe of gebruikte 20 ft container, uiteraard kunnen we ze ook in 10 ft leveren.

Basic Container

Model 2 Sales Shutters

Bar container met 2 aparte verkoopluiken. Ideaal als je bijvoorbeeld ijs en snacks apart wilt verkopen.

Model Design Coffee Container

Multi functionele container voor een outdoor area of bij een recreatiegebied, waarbij je ook een zitje binnen kunt creëren.

Gemodificeerde container

Model Your Design

Heb jij een containeruitvoering gezien die je graag wilt hebben. Stuur ons een foto en je krijgt snel prijsopgave.

Model Full Monty 2

Deze event container is te koop, heeft een VIP deck en de deuren gaan hydraulisch open. Met deze container voor beurs of festival val je op en zegt iedereen: WOW! Deze container heeft een levertermijn van 3 maanden.

Fullservice container support

Hoe wij werken

Eerst dit

We horen graag wat je wilt en wat je verwacht

Dan dat

We maken een design en een voorstel op maat

Daarna

Snelle productie, levering en installatie

© Copyright - signandexpo.nl