We importeren nieuwe zeecontainers uit China en werken hierbij met meerdere leveranciers. We modificeren nieuwe of bestaande zeecontainers compleet naar jouw wensen, daarvoor werken we met partners in NL. De toepassingen zijn eindeloos en de containers zijn echte eye cathers. We verzorgen alles van A-Z. Plug & play, compleet ontzorgd. Succes gegarandeerd.

Model Full Monty

Deze event container is te koop. Informeer naar de mogelijkheden. Te gebruiken als semi permantente bar container of als store.

Model Black & White

Deze barcontainer kan in verschillende kleuren worden gespoten en kan worden uitgevoerd met 380 V groepenkast, gasveer, spoelblok etc.

Office container

Office containers zijn ideaal om bijvoorbeeld trainingen te geven of om projectmatig te gebruiken op specifieke locaties. We richten de containers in naar wens met electra, verlichting, isolatie etc.

Container house

We kunnen verschillende maten container houses leveren, compleet ingericht met badkamer, toilet en douche.

Model Design Coffee Container

Multi functionele container voor een outdoor area of bij een recreatiegebied, waarbij je ook een zitje binnen kunt creëren.

Gemodificeerde container

Je eigen design

Heb jij een containeruitvoering gezien die je graag wilt hebben. Stuur ons een foto en je krijgt snel prijsopgave.

Model Full Monty 2

Deze event container is te koop, heeft een VIP deck en de deuren gaan hydraulisch open. Met deze container voor beurs of festival val je op en zegt iedereen: WOW!

Fullservice container support

Hoe wij werken

Eerst dit

We horen graag wat je wilt en wat je verwacht

Dan dat

We maken een design en een voorstel op maat

Daarna

Snelle productie, levering en installatie

© Copyright - signandexpo.nl